ZIUA EUROPEANĂ A MICROFINANȚĂRII

Ziua Europeana a Microfinantarii

Asociația CAR REGIUNEA VEST împreună cu Rețeaua Europeană de Microfinanțare (European Microfinance Network), a organizat la Hunedoara, pe data de 18 Octombrie 2018 unul dintre cele mai importante evenimente ale anului pentru a sărbători „ZIUA EUROPEANĂ A MICROFINANȚĂRII” – o inițiativă care a luat ființă în 2015 la nivelul Uniunii Europene cu scopul de a promova organizațiile de micro finanțare și importanta contribuție pe care acestea o au la ameliorarea sărăciei, a incluziunii financiare și la sprijinirea micro antreprenorilor.

Tema evenimentului a fost „Casele de ajutor reciproc jucători cheie ai micii microfinanțări”.

La eveniment, pe lângă reprezentanții Asociației CAR REGIUNEA VEST, au participat și o serie de invitați speciali din străinătate, reprezentanți ai EMN, MFR și Frankfurt School!

Scopul principal al evenimentul a fost atragerea atenției asupra rolului și importanței microfinanțării în societate, incluziune financiară și socială, precum și educație financiară și sprijinirea micilor întreprinzători. Totodată evenimentul a fost și unul de promovare al Asociației CAR REGIUNEA VEST.

Alte detalii și imagini de la eveniment, puteți vedea pe pagina oficială de facebook a Asociației CAR Regiunea Vest sau la știrile Antena 3 Deva.