Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului https://carloneaifn.ro

Site-ul este operat de CASA DE AJUTOR RECIPROC LONEA, cu sediul în Petrila, strada Republicii, bl.315, ap.11, județul Hunedoara; 335800, CUI 1147277.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea, comentarea si orice activitate de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului isi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care il utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Administratorul site-ului carloneaifn.ro, face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține erori sau inadvertențe pe care vom încerca să le remediem cât mai repede posibil, de aceea nu suntem răspunzători pentru eventuala inducere în eroare sau crearea unor confuzii, deci, pentru informațiile oficiale finale, vă rugăm să solicitați detalii în oricare din agențiile noastre, ale căror date le găsiți la secțiunea „Contact„, informațiile de pe site fiind uneori informații sumare, cu caracter informativ.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului https://carloneaifn.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori si administrator. In cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai intâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibila, conflictul va fi soluționat in instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Politica de livrare:

Pe site-ul carloneaifn.ro nu puteți cumpăra produse fizice nici încheia contracte de împrumut.

Pe site-ul carloneaifn.ro se pot face doar plăți pentru rate, cotizații, fond social, etc.
Plățile prin furnizorul de servicii reprezentat prin site-ul www.netopia.ro fac referire la:
– Plata ratei la împrumutul acordat în agențiile Asociației CAR Lonea;
– Cotizația de membru în asociația Asociației CAR Lonea;
– Depunerea în Fondul Social Opțional;
– Depunerea cu caracter obligatoriu în Fondul Pentru Asistență Socială, în cuantum de 1 leu/lună.
– Depunerea în Fondul Social Tradițional;
– Alte plăți sau cotizații după caz.

Politica de retur:

Daca doresti sa renunti la operatiunea efectuata pe https://carloneaifn.ro si implicit doresti sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a donatiei in maxim 10 zile lucratoare, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr.130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Termenul de 10 zile lucratoare prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga din ziua încheierii contractului.

Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Dreptul de retur in 10 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor care au facut donatii online pe site-ul https://carloneaifn.ro. Donatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Conform Ordonantei nr. 130/2000 consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre comerciant.

Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Conform dispozitiilor Ordonantei nr. 130/2000, consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile (consumatorul si comerciantul) au convenit altfel:

  1. a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 10 zile lucratoare;
  2. b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
  3. c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
  4. d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul în care aceste inregistrari sau programe informatice au fost desigilate de catre consumator; e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor magazin;
  5. f) contracte de servicii de pariuri sau loterii;

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email office@carloneaifn.ro sau telefon: 0254-514-150

Disponibilitatea serviciului

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau in totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Dacă aveti întrebări sau nelămuriri in legătura cu acești termeni de utilizare, nu ezitați sa mă contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email carloneaifn2010@yahoo.com sau office@carloneaifn.ro

Notă de informare privind protecția datelor personale  

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, administratorul site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Va informam ca datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza administratorului site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a servicilor. Utilizatorii înțeleg și acceptă că datele personale pe care le furnizează sunt prelucrate în scopul oferirii in condiții optime de către administratorul site-ului a serviciilor de reclamă, marketing și publicitate, a serviciilor de comunicații electronice, solicitări de oferte,  precum și a altor servicii care vor putea fi oferite pe viitor.

Fiecare utilizator, la optiunea sa proprie, furnizează unele dintre datele sale personale pentru a beneficia de serviciul oferit de către administratorul site-ului. Refuzul furnizării anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesării anumitor servicii prin intermediul site-ului.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției.

Totodată, utilizatorul are dreptul să se opuna prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite ștergerea datelor. Utilizatorii înțeleg și acceptă că ștergerea datelor lor personale va fi urmată de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de către administratorul site-ului.

Pentru exercitarea acestor drepturi, fiecare utilizator poate face o cerere în scris în acest sens, pe care să o trimită apoi prin poștă la adresa administratorului site-ului: C.A.R. LONEA, cu sediul în Petrila, strada Republicii, bl.315, ap.11, județul Hunedoara; 335800 sau prin e-mail la adresa: carloneaifn2010@yahoo.com sau office@carloneaifn.ro

Vă rugăm să consultați și Politica de confidențialitate și Politica de cookies