plati online cu cardul CAR LONEAFormular plată rată sau depunere fond social on-line


  Pentru a continua este necesar să accepți termenii privind politica de prelucrare a datelor cu caracter personal. (Bifează „DA”) Vezi AICI Politica de confidențialitate


  Cum funcționează plata on-line?

  INSTRUCȚIUNI!

  Pentru a plăti on-line cu cardul bancar (Visa/Maestro/Mastercard), parcurgeți următorii pași:

  1. completați cu atenție formularul, introducând datele membrului CAR Lonea (numele, prenumele, adresa de e-mail, nr. de telefon) pentru care se face plata, apoi bifați destinația plății selectând una dintre cele 2 opțiuni disponibile și apoi introduceți suma dorită (suma minimă este de 10 lei)
  2. Bifați opțiunea „DA” privind acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal, și bifați opțiunea anti-spam „Nu sunt robot”
  3. Apăsați pe butonul albastru „Plătește
  4. Confirmați că doriți să plătiți on-line prin click pe imaginea cu sigla Netopia spre plata pentru a fi redirecționați către pagina de plată unde vor fi solicitate datele cardului cu care plătiți
  5. Introduceți datele solicitate: Număr card, Nume deținător card (scrieți numele exact așa cum apare pe card), introduceți data expirării cardului (luna și anul) și codul CVC din 3 cifre de pe spatele cardului.
  6. Verificați dacă a fost preluată corect suma de plată și apăsați pe butonul albastru „Plătesc în siguranță
  7. Veți primi un mesaj de confirmare daca plata a fost transmisă sau dacă au apărut erori!

  Este SIGURĂ plata on-line cu cardul?

  DA, plata on-line cu cardul este 100% SIGURĂ! 

  Dacă ați ales metoda de plată „Online prin card bancar ” detaliile cardului vor fi introduse în pagina securizată a procesatorului de plăți Netopia Payments.

  • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiile on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
  • 3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele website-ului nostru sau pe serverele procesatorului de plăti, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

  Pentru plata on-line cu cardul se percep comisioane?

  • Important de reținut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision, plătiți suma dorită și nimic mai mult!