La CAR LONEA poți plăti rata on-line cu cardul!

plati online cu cardul CAR LONEA

De acum și la CAR LONEA puteți achita rata on-line cu cardul!

Cum pot plăti rata on-line?

Foarte simplu, intrați pe website-ul nostru https://carloneaifn.ro/, accesați din meniul principal secțiunea „Plata on-line” și se va deschide formularul de plată on-line!

Care sunt pașii pentru plata on-line?

Veți găsi toate detalii despre modul de funcționare al plății on-line cu cardul pe pagina aferentă.

Este SIGURĂ plata on-line cu cardul?

DA, plata on-line cu cardul este 100% SIGURĂ! 

Dacă ați ales metoda de plată “Online prin card bancar ” detaliile cardului vor fi introduse în pagina securizată a procesatorului de plăți Netopia Payments.

  • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiile on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
  • 3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele website-ului nostru sau pe serverele procesatorului de plăti, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Pentru plata on-line cu cardul se percep comisioane?

  • Important de reținut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision, plătiți suma dorită și nimic mai mult!

PLĂTEȘTE RATA UȘOR ȘI SIGUR, ACUM!